Home

Måske går vejen til drømmejobbet via et job med løntilskud eller et vikariat med jobrotation? Der mange gode fordele ved både job med løntilskud og i jobrotationsvikarjob. Men, hvor finder man jobåbningerne henne? Jeg gennemgår tre steder – den tredje mulighed er faktisk det udskældte Jobnet.dk, som rummer en lille potentiel guldgruppe af jobmuligheder.

Held og lykke med jobsøgningen!

Med venlig hilsen

Morten Fogelstrøm, Jobcenterindsats.

3 steder du finder job med løntilskud og jobrotationsvikariater

  • Job med løntilskud kan findes via dit lokale jobcenter og gerne via din jobkonsulent.

Et hvert jobcenter skal stille en række såkaldte kvotejob med løntilskud til rådighed. De bliver dog sjældent annonceret. Men, tro mig, de findes altså. Læs mere om hvordan du får adgang til disse attraktive job med løntilskud via din jobkonsulent.

  • Job som jobrotationsvikar finder man ved, at have en god kontakt til den jobrotationskoordinator som alle jobcentre har.

Hvis du ikke kender vedkommende, så hør mere hos din jobkonsulent i dit lokale jobcenter. Du kan også læse mere om jobrotation her.

  • Du kan finde job med løntilskud og jobrotationsvikariater på jobnet.dk!

Det er ikke sikkert at nogen har fortalt dig det – eller mindet dig om det. Men, den er god nok.

Hvordan finder man job med løntilskud på Jobnet.dk?

Jobnet.dk - Der gemmer sig job med løntilskud og jobrotation, hvor du mindst venter det! Vælg udvidet søgning.

Jobnet.dk – Der gemmer sig job med løntilskud og jobrotation, hvor du mindst venter det! Vælg udvidet søgning.

Du skal ind på jobnet.dk og vælge ”udvidet søgning” (se grafikken).

Så kommer der et nyt skærmbillede frem, hvor du skal vælge hvor du søger, hvilket job du søger og på hvilke vilkår disse job er. Jeg kommer med et eksempel. Lad os sige, at du søger job som akademiker i Københavnsområdet, og at du også er villig til at inkludere resten af Sjælland i din søgning.

På Jobnet.dk kan du finde job med løntilskud og jobrotation ved hjælp udvidet søgning. Sæt flueben i de relevante kategorier og tryk på søg.

På Jobnet.dk kan du finde job med løntilskud og jobrotation ved hjælp udvidet søgning. Sæt flueben i de relevante kategorier og tryk på søg. (Klik på grafikken for at komme til en aktuel søgning på Jobnet.dk).

Når du klikker videre på søg, får du adgang til jobannonce på syv ledige job med løntilskud som er rettet med kandidater mod akademikere. Disse jobåbninger kan være velegnende til dem som måske enten er nyuddannede, dem som har et hul på CVet efter barsel eller ledighed eller dem som ser disse jobs som en vej til en ny karriere eller nye færdigheder. Du ser søgningen herunder, som den så ud primo februar 2014.

Der findes noget som hedder kvotejobs. Der er pt. mere 16.000 af dem som det offentlige virksomheder skal stille til rådighed hvert år. Du kan finde en brøkdel af dem på Jobnet.dk. Resten skal findes ved at samarbejde med de lokale jobcentre.

Der findes noget som hedder kvotejobs. Der er pt. mere 16.000 af dem som offentlige virksomheder skal stille til rådighed hvert år. Du kan finde en brøkdel af dem på Jobnet.dk. Resten skal findes ved at samarbejde med de lokale jobcentre. Det er bare med at komme i gang, da ca. halvdelen af dem er ubesatte.

Hvis du klikker på grafikken herover, så føres du til en aktuel søgning på ledige job på Jobnet.dk med løntilskud som akademiker i hovedstaden og på Sjælland.

Hvordan finder man jobrotationsvikariater på Jobnet.dk?

Du kan også finde et vikarjob som jobrotationsvikar på Jobnet.dk ved at bruge udvidet søgning helt parallelt til eksemplet ovenfor. Lad os sige at du søger jobrotation inden for kontor, administration og regnskab i hovedstaden og på Sjælland. Vælg hvor, hvilket job og sæt kryds under vilkår i ”rotationsjob”. I skrivende stund er der tre ledige jobrotationsvikariater i hovedstaden og på Sjælland.

Rotationsjob kan udsøges på Jobnet.dk.

Rotationsjob kan udsøges på Jobnet.dk.

Hvis du klikker på grafikken herover, så kommer du til en søgning på rotationsjob indenfor administration (hovedstaden og Sjælland) som er ledige netop nu på Jobnet.dk. Disse jobs er kun toppen af isbjerget blandt de rotationsjob som der findes. Langt de fleste jobrotationsjob kan kun findes ved at samarbejde med dit jobcenter.

Læs mere om jobrotation, job med løntilskud og Jobnet.dk

Jobrotation kan bruges som en kreativ måde, at skabe sig sit eget drømmejob på. Du behøver nemlig ikke vente på at jobbet kommer. Du kan aktivt selv skaffe et! Ikke mange kender til denne mulighed. Læs mere om hvordan man skaber sit eget jobrotationsjob.

Der findes ifølge Chris Alban Hansens blog mere end 13.000 kvotejob hvoraf halvdelen er ubesatte! Det er bare med at komme i gang med at finde dem.

Jobnet.dk rummer andet og mere end job med løntilskud og jobrotationsvikariater. Jobnet.dk rummer også muligheder for at du kan blive fundet af dit jobcenter til et af de jobs som slet ikke bliver slået op. Læs mere om dine muligheder for at bruge Jobnet.dk på en smartere måde.

Job med løntilskud kan også bruges som en trædesten i din videre karriere fx hvis du skal lukke et hul på dit CV. Læs mere om alt gode, du kan bruge et job med løntilskud til.

Reklamer

Læg en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s