Home

Hvor finder jeg et eksempel på en ansøgning som pædagogmedhjælper?

Find og download to eksempleransøgninger i Word. Lige til at downloade, redigere, gemme og sende, hvis du mangler inspiration fra andres gode ansøgninger: Ansøgning eksempel pædagogmedhjælper 1 og Ansøgning eksempel pædagogmedhjælper 2. Udover de to eksempler indeholder artiklen flere gode råd til dig som søger eller som overvejer at søge et job som pædagogmedhjælper.

Hvad er vigtigt, når man søger job som pædagogmedhjælper?

Din personlighed er altid vigtig når du søger job. Det er samtidig personligheden som kan være sværest at vise i en ansøgning. Det er lettere at sandsynliggøre, at du ved noget om pædagogik og psykologiske emner, hvis du har taget kurser eller ligefrem uddannelse inden for området. Men én ting er viden. Noget andet er menneskesyn. Måske er der et emne som læseren af din ansøgning lægger endnu mere vægt på? Din menneskelighed.

Ansøgning eksempel pædagogmedhjælper 1

Her ser du starten af en ansøgning som pædagogmedhjælper. Lav din egen ansøgning ud fra jobannoncen og dine egne bidrag. Du kan downloade eksemplet i Word, hvis du ønsker at få inspiration.

Her ser du starten på en ansøgning som pædagogmedhjælper. Lav din egen ansøgning ud fra jobannoncen, eksemplet og dine egne bidrag. Du kan downloade eksemplet i Word, hvis du ønsker at få inspiration.

Hvordan viser du din menneskelighed i ansøgningen som pædagogmedhjælper?

Du viser din menneskelighed, og at du lægger vægt på det nære ved mindst tre ting. 1. Omtal gerne dine familieforhold i ansøgningen. Det er ikke et must. Det er dog kutyme i den pædagogiske verden, at vægte det nære og det private højt. Mange ansatte i den pædagogiske verden ses også privat, og det er også meget almindeligt, at man holder nogle personalemøder under afslappede forhold i en kollegas hjem. 2. Vis, at du er et helt menneske ved at du fortæller om dine fritidsinteresser. (Læs eventuelt min lille artikel om betydningen af fritidsinteresser på CVet). 3. Giv udtryk for dine holdninger og hvordan din personlighed spiller sammen med den måde du løser pædagogiske opgaver på. Kom med eksempler på din positive måde at behandle og respektere andre mennesker på. Hvis du søger jobbet som pædagogmedhjælper og du ikke har erfaring, så træk på private eksempler – eller endnu bedre; brug eksempler fra dit fritids- og foreningsliv.

Ansøgning eksempel pædagogmedhjælper 2

Du skal find dine egne ord og dit eget svar på jobannoncen. Men du kan download det fulde eksempel på ansøgningen som pædagogmedhjælper 2 (Klik på grafikken ovenfor for at hente hele dokumentet i Word).

Du skal find dine egne ord og dit eget svar på jobannoncen. Men du kan downloade det fulde eksempel på ansøgningen som pædagogmedhjælper 2 (Klik på grafikken ovenfor for at hente hele dokumentet i Word).

Relevant erhvervserfaring og at det tydligt fremgår at du VIL jobbet er begge indlysende vigtige – uanset hvilket job du gerne vil have. Hvilke andre gode argumenter findes der for, at du kommer i “Ja-bunken ” som pædagogmedhjælper? Kommer her:

Hvad vil vil læseren af din ansøgning ellers lægge vægt på?

Der er særligt tre ting som vil score godt: 1. Personligt overskud og 2. OK skriftlighed 3. At du evner at reflektere over din egen praksis. Hvis du besidder disse tre egenskaber, vurderer jeg, at du både har lettere ved at FÅ jobbet og at FÅ SUCCES i jobbet som pædagogmedhjælper.

Eksempel på en ansøgning som pædagogmedhjælper via FOA.dk. I stedet for at sige at man er kreativ, kan man prøve at vise det. (Klik på billedet for at åbne ansøgningen i pdf i et nyt vindue).

Eksempel på en ansøgning som pædagogmedhjælper via FOA.dk. I stedet for at sige at man er kreativ, kan man prøve at vise det. (Klik på billedet for at åbne ansøgningen i pdf i et nyt vindue).

Ønsker du at starte på en frisk ansøgning som pædagogmedhjælper?

…så kan du starte med læse mine gode råd til en motiveret ansøgning (artiklen indeholder også en skabelon til en ansøgning i Word).

Send altid dine ansøgninger og CV som pdf …ellers spiller du roulette med dit layout.

Jeg håber, at du har fået input til at søge og få et meningsfuldt job som pædagogmedhjælper ved hjælp af mine råd og eksempleransøgninger.

Du kan også læse om hvordan, du laver en god uopfordret ansøgning.

Husk, at du altid skal prøve at skrive eksempler i ansøgningen, på det du er god til.

Find flere eksempler på ansøgninger her.

Få mere godt din jobsøgning!

Tilmeld dig med din e-mail længere nede! Jeg spammer ikke og du kan nemt afmelde dig igen.

Reklamer

One thought on “2 eksempler på ansøgninger: Pædagogmedhjælper. Hvad er vigtigt, når du søger?

 1. Kære læser af Jobcenterindsats,

  Jeg har adskillige ansøgninger liggende på lager, som måske kan inspirere dig i din jobsøgning.

  I stedet for blot at uploade fra en ende af, så vil jeg gerne gøre lidt ekstra ud at det. Jeg vil prøve, at komme med idéer til hvad du måske særligt bør lægge vægt på inden for dit specifikke fagområde.

  Men, jeg har brug for et sted at starte, så hvis du har idéer til de næste fagområder eller stillingskategorier som jeg bør behandle, så send mig en besked. Enten som en kommentar herunder eller på min e-mail.

  Kh
  Morten

Læg en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s