Home

Hvor kan jeg gratis downloade CV-skabeloner i Word?

Her finder du 3 gratis CV skabeloner som du kan redigere og tilpasse på din egen computer.

CV skabelon Word #2, CV skabelon Word #3, CV skabelon Word #4

CV skabelon Word #2 – Blå business

CV skabelon Word #2. Klik på grafikken for at downloade til din egen PC, Mac eller tabler - lige til at redigere og tilpasse.

CV skabelon Word #2. Klik på grafikken for at downloade til din egen PC, Mac eller tablet – lige til at redigere og tilpasse.

Du kan finde mange steder på nettet med CV skabeloner i Word. Nogle af dem er flotte. Men det vigtigste er, at de virker. Det handler ikke primært om, at finde et design som falder i din og virksomhedens smag. Det handler faktisk om, at du kommer i “ja-bunken” i løbet af de 30 sekunder som læseren bruger på at skimme dit CV! Læs mine 7 gode råd som sender dig i “ja-bunken”, hvor jeg vejleder dig i at bruge disse CV skabeloner bedst muligt. Består dit nuværende CV 30 sekunder-testen? Hvis ikke, så skal du igang med at målrette og tilpasse dit CV til hvert job du søger.

CV skabelon Word #3 – Blå is

CV skabelon Word #3. Klik på grafikken for at downloade til din egen PC, Mac eller tabler – lige til at redigere og tilpasse.

CV skabelon Word #3. Klik på grafikken for at downloade til din egen PC, Mac eller tablet – lige til at redigere og tilpasse.

Det er vigtigt at dit CV tilpasses til hvert job du søger. Det er afgørende, at læseren lynhurtigt ledes til de vigtigste informationer på CVet først.

Jo højere oppe i organisationen du søger, jo flere formelle krav til jobbet og jo større ansvar i jobbet desto større er sandsynligheden for at læseren screener udfra dit CV! Ansøgningen er vigtig, og kan vise om du er motiveret, og hvad du vil bidrage med fremadrettet. Men kun dit CV kan gøre det sandsynligt, at du KAN det der SKAL til. Hvis du er lige så interesseret som de fleste i at havne i “ja-bunken”, så tilmeld dig med din e-mail længere nede. Så modtager du en e-mail, når jeg har nye indlæg fx om den svære kunst at tilpasse og målrette sit CV. Det er er bestemt ikke sidste gang, jeg berører dette emne.

CV skabelon Word #4 – Lilla og feminim

CV skabelon Word #4. Klik på grafikken for at downloade til din egen PC, Mac eller tabler – lige til at redigere og tilpasse.

CV skabelon Word #4. Klik på grafikken for at downloade til din egen PC, Mac eller tablet – lige til at redigere og tilpasse.

Som lovet i overskiften finder du 3 CV skabeloner i Word. Den tredje skabelon er med en lilla grafik og er måske lidt mere feminin. Du kan selv udskifte de grafiske bjælker, som ligger under hver overskift. Jeg har lavet grafikkerne i Adobe Illustrator og gemt dem som jpg. Du kan selv indsætte dine egne grafikker i Word-skabelonen.

Hvis du selv vil redigere dine egne CV skabeloner i Word, og du gerne vil have grafik under din tekst, så vælg Indsæt -> Billede. Når billedet er med i skabelonen, skal du sørge for at den kommer under teksten. Det gør du ved at læse videre…

Rediger CV skabelonen i Word

Rediger dit eget CV. Eksempelet er fra Word 2008 for Mac.

Rediger dit eget CV. Eksemplet er fra Word 2008 for Mac.

…ved at højreklikke på grafikken. Vælg tekstombrydning -> Bag tekst som du kan se illustreret i grafikken til højre.

Men en ting er at kunne skabe en pæn skabelon – noget andet er at få den til at tjene sit formål: At få dig i “ja-bunken”. Læs min vejledning i at målrette CV. Det er måske den bedste investering, du har gjort i lang tid i forhold til din jobsøgning. God arbejdslyst, held og lykke og send mig gerne en varm tanke, når du – eller den du deler disse CV skabeloner med – lander drømmejobbet 🙂

HUSK: Send altid dine ansøgninger og CV som pdf…ellers spiller du roulette med dit layout.

4 nye CV skabeloner i Word

…og gode råd om billede, børn, alder og civilstand på dit CV

De fleste har et CV på to til tre sider. Download min CV skabelon i Word og skab dit eget "super-CV".

De fleste har et CV på to til tre sider. Download en eller flere af mine 4 nye CV skabeloner i Word og skab dit eget “super-CV”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lær at målrette dit CV med bullets <— Anbefales til ALLE som bruger punktopstilling i CV’et.

Find flere gode råd om CV og CV-skabeloner

Reklamer

Læg en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s