Home

Målret dit CV udfra disse 4 CV-skabeloner i Word præcis til det job du søger:

CV skabelon Word #2CV skabelon Word #3CV skabelon Word #4

1. Download CV-skabelonen i Word til øve dig i at målrette din jobsøgning

CV skabelon Word

Hvis du klikker på grafikken herover, så downloader du CV-skabelonen i Word og kan arbejde videre i denne på din egen PC, Mac eller tablet.

2. Målret et nyt resumé i starten af dit CV til hvert job du søger – så opleves du som et bedre match til jobbet

Målret resume CVResuméet skal fortælle afgørende ting som arbejdsgiveren skimmer dit CV efter. Dit resumé skal blandt andet svare på flere af de vigtigste krav til erfaringer med hovedarbejdsopgaverne i det konkrete job du søger. Relevante erfaringer og nøgleord skal gerne kunne findes af det trænede øje. Du hjælper læseren på vej ved at udvælge vigtige ting fra din karriere, som der naturligvis skal være dækning for på resten af CV’et. Resuméet farver oplevelsen af resten af dit CV, så irrelevante oplysninger eller et resumé som virker som skrevet til et andet job skæmmer oplevelsen. Målrettet relevans øger genkendelsen hos læseren, og øger sandsynligheden for at du havner i ”ja-bunken”.

3. Lav en meget kort og tilpasset liste af kompetencer og nøgleerfaringer som svarer på jobannoncens krav nedenunder resuméet – så øger du sandsynligheden for at læseren spotter relevans hurtigst muligt

Eksempel: CV-skabelon Word

tilpasset liste af kompetencer og nøgleerfaringerDer kan være ting som går igen på resuméet og kompetencelisten. De må dog ikke være være helt ens, så virker det overflødigt. Idéen er, at du bedømmes i høj grad ud fra det første som læses på dit CV. Den som læser CV’et skimmer det efter relevante erfaringer og nøglekompetencer. Disse kompetencer skal skæres helt ind til benet. Spørg dig selv, om hvert eneste punkt er nødvendigt for at komme i betragtning til jobbet, når du søger et specifikt job. Hvis du ikke kan svare klart ja, så skal punktet ikke med.

4. Lad første side af dit CV indeholde et karriereoverblik som rummer et resumé af både din erhvervserfaring og din uddannelse (og vigtigste kurser)

CV skabelon Word side 1. Hent hele CV skabelonen i Word ved at klikke på billedet herover. Så kan du redigere dokumentet på din egen PC, Mac eller tablet.

CV skabelon Word side 1. Hent hele CV skabelonen i Word ved at klikke på billedet herover. Så kan du redigere dokumentet på din egen PC, Mac eller tablet.

Efter resuméet og kompetencelisten kommer nu en liste af dine ansættelser kun med år, titel og sted. Idéen er at skabe et lynhurtigt overblik for læseren allerede på side ét.

Herunder bør der være plads til en liste hvor du nævner relevante uddannelser og kurser. Nævn kun det relevante. Undgå dog af efterlade et kæmpe hul i CV’et i den proces. Så selvom en given længere uddannelse ikke er relevant for alle jobs, så skal den med, alene fordi det er en større periode i dit liv som er brugt på den.

De mest relevante søgeord og kriterier findes nu på side 1 i dit CV!

Nu har du opnået det at dem som skimmer dit CV kan finde alle de mest relevante søgeord og kriterier på side 1 i dit CV. Normalt vil der være guldkorn, som putter sig længere inde i CVet. Arbejdsgiver kan naturligvis genlæse dem der – eller studere visse nærmere detaljer.

5. Lad side 2 i CV’et være uddybninger af dine relevante erhvervserfaringer og præstationer

Side 2 (og 3, hvis du har mange års erhvervserfaringer) på CV skal indeholde en mere detaljeret gennemgang af relevante erfaringer fra dit karriereoverblik. Du skal have fokus på relevante erfaringer og præstationer.

Side 2 (og 3, hvis du har mange års erhvervserfaringer) på CV skal indeholde en mere detaljeret gennemgang af relevante erfaringer fra dit karriereoverblik. Du skal have fokus på relevante erfaringer og præstationer.

Synes du at mit forslag til en CV-skabelon er alt for besværlig? Synes du at et resumé og en kompetenceliste er ”over kill” i din jobsøgning? Men vil du alligevel gerne tilpasse og målrette dit CV? OK. Så benyt dig af de sidste to råd!

Eksempel: CV-skabelon Word

6.    Lav som minimum ét gennemarbejdet CV til hvert type af job du søger

7.    Tilpas som minimum rækkefølgen af dine arbejdsopgaver på CV’et til det job du søger

Send altid dine ansøgninger og CV som pdf …ellers risikerer du at spolere dit layout.

Lær at målrette dit CV med bullets <— Anbefales til ALLE som bruger punktopstilling i CV’et.

Her finder du 3 gratis CV skabeloner som du kan redigere og tilpasse på din egen computer:

CV skabelon Word #2 Blå business

CV skabelon Word #2. Klik på grafikken for at downloade til din egen PC, Mac eller tabler - lige til at redigere og tilpasse.

CV skabelon Word 2

CV skabelon Word #3 Blå is

CV skabelon Word #3. Klik på grafikken for at downloade til din egen PC, Mac eller tabler – lige til at redigere og tilpasse.

CV skabelon Word 3

CV skabelon Word #4 Lilla og feminin

CV skabelon Word #4. Klik på grafikken for at downloade til din egen PC, Mac eller tabler – lige til at redigere og tilpasse.

CV skabelon Word 4

Nyhed fra 2014 –> 4 nye CV skabeloner i Word

…og gode råd om billede, børn, alder og civilstand på dit CV

De fleste har et CV på to til tre sider. Download min CV skabelon i Word og skab dit eget "super-CV".

De fleste har et CV på to til tre sider. Download en eller flere af mine 4 nye CV skabeloner i Word og skab dit eget “super-CV”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere om CV og få flere CV-skabeloner i Word

Få flere tips til din jobsøgning

Tilmeld dig gratis med din e-mail længere nede. Jeg spammer ikke og du kan let framelde dig.

2 thoughts on “7 gode råd og 4 CV-skabeloner i Word til at målrette CVet

 1. Jeg arbejder også med en cv-skabelon i min rådgivning – den er noget anderledes end ovenstående. Min fungerer også godt både for mig og mine kandidater.

  Til start da jeg tog i den i brug var jeg meget låst af den, og afveg ikke. I dag er det en skabelon med elastik, da alle kandidater ikke kan presses ned i den samme form. Nogle kandidater står tydeligere frem ved at bytte rundt, eller skrive på en lidt anden måde.

  Der er 3 ting jeg oplever er alfa og omega for et god cv:

  1. Det er forarbejdet – afklaringen af den enkelte kandidat.
  Og her kan det godt betale sig at bruge penge på en coach, for at få hjælp til dette. Alle kandidater jeg har haft, har haft brug hjælp til dette. Lige meget om det var en erhvervsleder eller en klinikassistent.

  2. Det er formidlingen af sproget.
  Det skal være enkelt, klart og let tilgængeligt.

  3. Ja, og så skal cv’et være let læseligt. Og her må man gerne have arbejdet med typografien og layoutet.
  Jeg hører fra flere ansættere, at et flot opsat og let læseligt cv, gør indtryk og huskes. Dvs. det også er en handlingsparameter i dag.

  Et simpelt og godt layout:
  Prøv 3 cm. margen, skriften Verdana eller Calibri, kun 2 forskellige punktstørrelser, samt normal og bold skrift. Byg op med små afsnit og korte sætninger.

  Og som Henrik Enegaard Skaanderup siger: Hvis der er 1 cv og 2 mennesker i et rum, vil der altid være 3 meninger om det.

  Brug det som giver mening for dig.

  • Tak, Lise. Som altid gode indspark fra din side. Jeg kan tilføje, at hvis der er 1000 jobkonsulenter, så er der også 1000 forskellige bud på, hvad der virker 😉

   Jeg er med på både den med sproget og layoutet.

   Kan du sige lidt mere om afklaringen af kandidaten? Hvad mener du i denne sammenhæng?

Læg en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s