Home

Mangler du gratis virksomhedsdatabaser som giver næste opgave eller job?

Så skal du prøve disse virksomhedsdatabaser som hjælper med finde vækstvirksomheder som fx Gazelle-virksomheder eller gratis regnskabsoplysninger som ellers koster penge andre steder. Denne mini-guide kan både bruges til at finde vækstvirksomhederne eller styre uden om virksomheder med en dårlig økonomi.

Top 5 gratis virksomhedsdatabaser

Nr. 1: Proff.dk – gratis virksomhedsdatabase Gratis ubegrænset. Specielt god til regnskabstal

proff.dk gratis virksomhedsdatabaseJeg har fået anbefalet proff.dk, som giver en summarisk oversigt over firmainformation og op til de
seneste fem års regnskabstal. I visse tilfælde kan man også se de poster
(roller), direktionens medlemmer har i andre selskaber. Man kan indtaste et
eller flere af følgende søgekriterier: firmanavn, produkter, CVR-nummer, telefonnummer,
postnummer, sted. (Tak til Stella Nielsen som har givet dette tip via LinkedIN).

Nr. 2: Gazellevirksomhederne 2012 – gratis 20 sider vækstvirksomheder

Børsen Gazelle 2012 VækstvirksomhederDette er ikke en decideret virksomhedsdatabase. Men virksomhederne er MEGET interessante for både jobsøgende og selvstændige som leder efter nye jagtmarker. Gazelle-virksomheder findes i hundredevis over hele landet. Virksomhederne er kendetegnet ved vækst i omsætning og bundlinje over flere år. Du finder listen på Dagbladet Børsens hjemmeside: Denne side kan du komme til uden betaling. Du finder 20 sider med vækstvirksomheder! Du kan sortere på postnummer for at finde virksomhederne i dit område. Mens vi venter på Gazellevirksomhederne for 2013, så kan du besøge Børsens Gazelle-hjemmeside. Når de nye vindere for 2013 er fundet, satser jeg på, at Børsen hurtigt kommer med en opdateret liste med Gazellevirksomheder 2013. Vinderne findes i oktober 2013 og derefter vil jeg igen opdatere denne top 5 over gratis virksomheddatabaser.

Opdateret 9.10.2013:

Gazellevirksomheder 2013

Børsen.dk (Næsten) gratis virksomhedsdatabase med 300.000 virksomheder for 50 kr. i én måned – Helt gratis for abonnenter

Børsen giver dig adgang til oplysninger om 300.000 virksomheder og Dagbladet Børsen i en måned for kun 50 kr.- med automatisk stop af levering. Under ”værktøjer” kan du også gå ind på DK1000 og se en liste over virksomheder som du fx kan sortere i efter vækst i omsætning eller i antal medarbejdere. Sidenhen er der link til nyheder og regnskabstal, når du klikker dig videre. Hvis du alligevel abonnerer på Børsen er den helt gratis.

Nr. 3 NN Markedsanalyse – Gratis virksomhedsdatabase (25 gratis søgninger)

NN markedsanalyse har en gratis prøveperiode på deres onlinedatabase. Den kan du prøve ved at følge linket her. Den har jeg fået anbefalet, men ikke selv afprøvet.

Nr. 4 Experians virksomhedsdatabase – 4 dages gratis adgang

Denne side burde du også kunne få prøveadgang til i fire dage via Experians hjemmeside. De lover at de vil kontakte dig indenfor to døgn, hvis du indtaster dine kontaktoplysninger. De henvender sig umiddelbart til virksomheder, men skriver ikke at den er forbeholdt for virksomhedskunder. Prøv her: http://www.experian.dk/produkter/businessinsight.html.

Medlemmer af CA’s a-kasse har GRATIS ADGANG til Experians virksomhedsdatabase

Nr. 5: CVR.dk – Den helt gratis virksomhedsdatabase – dog betaling for regnskabsdata

Du har helt gratis mulighed for at søge oplysninger i CVR-registret på cvr.dk. Mulighederne for at se oplysninger er dog begrænsede med mindre du betaler for fx regnskaber. Du kan ikke søge på omsætning og vækst, så CVR.dk er den mindst relevante kilde.

Har du andre gode metoder til at finde vækstvirksomheder eller regnskabstal?

Hvis du har andre gode forslag, så hører jeg gerne om det. Jeg vil så sidenhen opdatere min lille guide.

Vil du mødebooke virksomheden til en samtale om job eller opgaver?

Hvis du savner en helt konkret fremgangsmåde til hvordan du skal ringe og booke en jobsamtale eller et kundemøde, så kan du finde den i artiklen ”Sådan mødebooker du…”.

Hvis du savner tricks til at din netværkskaffesamtale også bliver til et job eller en opgave, så kan du læse artiklen ”Fra kaffemøde til job”.

Har du jobsøgende – eller selvstændige på jagt efter nye opgaver – i dit netværk, så del din nye viden om gratis virksomhedsdatabaser!

Reklamer

2 thoughts on “Top 5 gratis virksomhedsdatabaser

  1. Tak for god blog med konkret hjælp til jobsøgning.
    Jeg har et tip: Jeg søgte job indenfor hjælpemidler og der kunne jeg jo se forhandlere ved hjælp af hjælpemiddeldatabasen(som egentlig er til terapeuter der søger et bestemt hjælpemiddel).
    Der findes en del sider, der laver opsamling på forhandlere indenfor bestemte genrer.
    Et andet tip er at kontakte ‘netværksfolk’ ved kommunen. I mit tilfælde havde kommunen en afdeling for velfærdsteknologi og jeg fik promte fire relevante firmaer at kontakte, som de havde arbejdet sammen med.

Læg en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s