Home

Jobnet dk

Vil du have job ud fra dit CV på Jobnet?

Vil du have relevante jobannoncer på “tjek jobforslag” på Jobnet?

Mange hører sikkert, at man lige så godt kan glemme jobnet.dk. Der er dog flere eksempler på at Jobnet.dk kan virke godt. Læs de om de forskellige erfaringer med job via CV på Jobnet.dk i kommentarerne på et indlæg på Jobindex blog. Jeg har selv tidligere fundet kandidater via Jobnet som jeg har ansat, og jeg har også fundet kandidater til virksomheder via Jobnet-CV. Der er mange forbedringsmuligheder for Jobnet; men nu til et par tips til hvordan du kan få mere ud af, det Jobnet der nu er.

1. Tilføj flere jobs under “søger job som” på dit CV på Jobnet.dk

Du skal sikre dig, at du står tilmeldt alle relevante jobbetegnelser på ”min side”. Du går ind på ”min side” under CV og finder punktet ”søger job som”. Tilføj alle relevante varianter af din stillingsprofil og jobs som som du ønsker at komme i betragtning til. Fjern dem som ikke længere er relevante.

Tilføj varianter af dine jobønsker på ”søger job som”

En sælger kan derfor vælge både ”key account manager”, ”salgskonsulent” og ”salgsassistent”. En lærer kan også stå tilmeldt som ”pædagog”, ”studievejleder” og ”projektmedarbejder” alt afhængig af ønsker og kompetencer. Nu kan din jobkonsulent eller andre lettere udsøge din profil ud fra dine reelle jobønsker og du slipper muligvis for at få forslag til job som ikke kræver specifikke forudsætninger, som er ”default”, hvis der ikke er job i den kategori som du foretrækker. Der er ingen grund til at du skal få jobforslag som ufaglært tjener på en bodega, fordi der ikke er dit foretrukne job som grafisk designer.

2. Opdater dit CV og din personlige beskrivelse på Jobnet.dk

Sørg for at holde dit CV opdateret og hav en passende ”personlig beskrivelse”. Det giver dig flere fordele.

Du er nem at markedsføre for din jobkonsulent

Du har et CV som din jobkonsulent har nemt ved at sende videre til arbejdsgiver; eller andre som bør høre om dig og dine fortræffeligheder.

Du bliver “on top of mind” hos din jobkonsulent

Du sender et signal om at du er maksimalt motiveret. De fleste springer over hvor gærdet er lavest og smider en håndfuld ord ind i den personlige beskrivelse. Men, da ikke alle er på LinkedIn og da din jobkonsulent eller virksomhedskonsulent måske ikke kan huske dit CV i hovedet, så kan du skaffe dig selv en bedre position i din jobkonsulents bevidsthed ved at være lidt dukseagtig med en fejlfri og optimeret profil.

Du får jobtilbud – både ordinære og attraktive job med løntilskud – som ikke slås op

En bedre position i konsulentens bevidsthed er lig med chance for at han husker dig og det kan betyde flere gode job i din turban. Jeg har lavet et helt indlæg om, hvordan du i øvrigt ”på den gode” måde påvirker din konsulent til at give dig positiv særbehandling som jobsøgende.

3. Husk et link fra dit CV på Jobnet.dk til din LinkedIN-profil

Sådan målretter du dit CV til hvert job du søger. Download CV-skabelonen i Word.

Sådan målretter du dit CV til hvert job du søger. Download CV-skabelonen i Word.

Reklamer

4 thoughts on “3 gode råd til dit CV på Jobnet.dk

 1. God artikel, jeg sidder dog med den her tanke om at der på grund af ce mange engelske vendinger og fraser der efterhånden gennemsyrer det danske sprog, at det er svært eller umuligt at finde alternative beskrivelser på de jobfunktioner man reelt set kan udføre. Det kan derfor være svært, for ikke at sige umuligt at hitte rede i alle de betegnelser som for eksempel en sælger kan smykke sig med.

  Så hvis man skal have alternative titler (som eksemplet ovenfor) kunne det med fordel implementeres i oprettelsen af et CV således, at en sælger automatisk kan vælge de poppede alternativer til ønskede stillingsbetegnelser.

  • Kære Mark Larsen,

   Tusind tak for din feedback.

   Du kommer med en god idé som jeg gerne vil bære videre til Jobnet.dk. Jeg ved at Jobnet.dk fornyligt har efterspurgt feedback fra deres mange brugere. Jeg samler gerne flere idéer til forbedringer som jeg vil følge op om bliver implementeret. Måske kunne det være en idé at interviewe en af Jobnet.dk’s centrale folk for en snak om muligheder for udvikling af sitet? Hvad synes du og andre om den idé? Og hvad er generelt jeres oplevelser med brugen af siden? Hvad kan Jobnet.dk lære af, hvad de gør godt på andre store jobhjemmesider?

   • Faktisk så jeg en interessant funktion hvor man kunne søge indenfor et specifikt område, jeg finder det interessant da det kan søge i specifikke områder, evt i en radius fra en by så kan man fx indrejse aceptabel rejsetid og så indstille sin søgning efter det, eller bare specificere i hvilken landsdel / område man vil søge.

   • Tak for din kommentar, Mark. Ja, det er faktisk en god funktion og den virker mere smidig end fx Jobindex’ mere grove inddeling af landet. På Jobindex kan man godt søge på postnummer, men så får man kun jobannoncer fra det pågældende postnummer og ikke dem i nærheden. Tak for tippet.

Læg en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s